Udsalgssteder

Møns Museum

Møns Museum

Her kan du se de ultralokale historier og få rådgivning til din Camønovandring.
Du kan tage en kop kaffe og hænge ud i byens hyggeligste gårdhave.
Møns Museum er certificeret Turistinformation.

SuperBrugsen Lendemark

SuperBrugsen

SuperBrugsen Lendemark tilbyder et stort udvalg af gode kvalitetsvarer til en god pris.

Lendemark Brugsforening (SuperBrugsen Lendemark) blev stiftet 15. maj 1935. Den først Brugs lå på Lendemark Hovedgade og blev senere flyttet til Priorsvej og i 1995 åbnet på den nuværende adresse. Brugsen er bygget af i alt 6 gange.
Vi vil være kendt for god service, stort udvalg af varer, lokale varer og et sted hvor ø'ens borgere mødes. Vi ønsker at tage ansvar for den lokale udvikling igennem forskellige initiativer.

Tostenæs Fårebrug

Tostenæs Fårebrug

På Tostenæs Fårebrug har vi får og lam af racen såne. Vi sælger garn, lammeskind og lammekød. Fårene er mørkebrune, hvilket giver både flot garn og skind, og kødet er meget magert og velsmagende. Vi har også en lille frugtplantage med hovedsagelig æbler, som vi også gerne sælger af. Vi dyrker vores marker og frugtplantage økologisk, og er i øjeblikket under omlægning til statskontrolleret økologi.

Stensbygaard

Stensbygaard

Stensbygaard er et land- og skovbrug på ca. 420 ha. Udover gårdens konventionelle landbrug, er der et mindre fårehold til afgræsning af engarealer. Fåreholdet er primært af racen finsk finuld. Racen er af typen nordisk korthale og kendt for sit magre og velsmagende kød samt bløde uld, ideelt til strikke- og vævegarn. Fårene går ude hele året på nær i læmmesæsonen, hvor de er på stald i ca. 4 uger.

Tjørnemosegård og Møn Honning

Logo

Vi hedder Jens og Gitte og har en gårdbutik på Møn der om sommeren driver en stor biavl og af denne, sælger en masse forskellige typer af velsmagende honning. Fra efterårsferien og året ud, holdes et stort julemarked hvor der sælges flotte juletræer fra egne plantager, samt kødfyldte ænder og gæs, også fra eget opdræt og året rundes af med salg af fyrværkeri og div. tilbehør til et festligt Nytår .

Økoladen

Økoladen

Økoladen er en familiedrevet økologisk chokoladefabrik beliggende pa  Sydsjælland i den lille by Ørslev.  Økoladen blev grundlagt i 2004 af Jan Elmelund, som også er direktør i  firmaet. Siden åbningen har vores vision været klar: Vi vil skabe det bedst mulige stykke chokolade af de bedste råvarer naturen tilbyder. Vores chokolade har stort præg af håndværk, og det håber vi, du kan smage. Vi mener, at en maskine aldrig kommer til at kunne erstatte den fines og kærlighed vi ligger i hvert stykke chokolade.

Vibækgård

Jordbær

På Vibækgård dyrker vi jordbær, ærter, kartofler, sukkermajs, kål og græskar.
Grøntsagerne sælges friskhøstede fra gårdbutikken - så kan transporten vist ikke blive kortere.
Kig ind i vores gårdbutik, hvor vi også forhandler mange lokale specialiteter.

 

Oringe Gartneri

Oringe Gartneriet

Oringe Gartneri er et lille økologisk gartneri beliggende på den smukke Oringe halvø i Vordingborg.
Vi dyrker et bredt udvalg af grøntsager og krydderurter, og vores 70 år gamle æbleplantage byder på mange gamle som nye æblesorter.
Overskuddet af æbler får vi presset til vores berømte Oringe Most.